София. 110 години отговорност в интерес на държавата и гражданите

...
София. 110 години отговорност в интерес на държавата и гражданите
Коментари Харесай

Народният представител Светлана Ангелова поздрави служителите на Инспекцията по труда в България по повод 110 години от създаването й

София. 110 години отговорност в полза на страната и жителите е сериозен отзив за значимото място, което заема Инспекцията по труда в ръководството на страната. Поздравявам всички някогашни и сегашни чиновници, които имат персонален съдбоносен принос за постигане на европейски условия на труд в България. Това сподели през днешния ден националният представител от ГЕРБ-Русе Светлана Ангелова по време на формалното честване на празника в София, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Тя оцени високо работата на стотиците чиновници в институцията, които всекидневно се грижат и потвърждават нуждата от съблюдаване на главните права на трудещите се и обезпечаване на здравословен и безвреден труд.
„ Благодаря за вложените сили и сила в името на нашата сигурност и сигурност на работните места. Пожелавам Ви със същата воля и увереност да бъдете безкомпромисни към неспазване на нужните условия за безвреден труд и законодателство ”, добави зам.-председателят на Комисията по труда, обществената и демографската политика в Народното събрание в обръщението си към Румяна Михайлова – изпълнителен шеф на Главна ревизия по труда, както и към десетките посетители на събитието.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР