Sofia Summer Fest заедно с Игрите на 90-те и водещият

...
Sofia Summer Fest заедно с Игрите на 90-те и водещият
Коментари Харесай

Игрите на 90-те предизвикват малки и големи: Спортното предизвикателство е част от програмата за Sofia Summer Fest

Sofia Summer Fest дружно с Игрите на 90-те и водещият обувен бранд CCC събират дребни и огромни на 11 септември, събота, с цел да си напомнят обичаните игри от 90-те години. Народна топка, Дама, Скачане на въже по „ немската “, Картоф и Пиян морков са единствено част от игрите, в които ще може да се включи всеки искащ под зоркото око на опитни инструктори.

Спортната конкуренция ще се организира от 12 до 14 часа в границите на Sofia Summer Fest в Южен парк II, зад музея “Земята и хората ” при спазването на всички противоепидемични ограничения.

Раници, мешки, несесери и доста други училищен аксесоари на марките Lasocki, Action Boy и Sprandi ще бъдат раздадени като награди от полската верига за чанти и обувки CCC.

Тазгодишните модели на Sprandi са въодушевени от стила на 90 -те години на предишния век. В сбирката може да намерим комплекти суичъри, спортни панталони и къси панталони, свободни тениски, както и клиновете с висока талия, известни през последните сезони. В пастелните зелено, синьо, жълто, розово, подсилени с класическо черно и бяло, комплектите са идеални както за моден завършек на лятото, по този начин и за оптимистично нахлуване в есенните дни.

Същото важи и за гордостта на марката - маратонките. Независимо дали изберете кецове в пастелните тонове или червени, каки и многоцветни модели, съвършената визия за новия сезон е обезпечена. Може да заложите на това, че един от най-търсените модели ще бъдат високите кецове, които наподобяват отлично с къси панталони или нехаен есенен тоалет. Що се отнася до стила, Sprandi постоянно е верният избор! 

За CCC:

CCC е пазарният водач в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има над 1200 магазина с обща повърхност над седемстотин хиляди квадратни метра, ситуирани в търговски центрове в 29 страни, както и лична фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият подбор от обувки на налични цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно.

CCC работи на правилото на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на доста марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага произведения от естествена кожа. Повече от половин век той е бил наличен единствено за дамите, само че в този момент към този момент и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата – с сбирките Lasocki Kids и Lasocki Young.



В допълнение към личните марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също по този начин предлага лицензирани сбирки от обувки. Пример за това е сбирката Disney, която е обожавана от децата поради обичаните детски анимационни герои. Към необятната гама от обувки магазините на CCC оферират също фешън чанти и аксесоари.

CCC вкарва най-новите трендове в света на модата на полския пазар, като в това време предлага налични цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да дават отговор на най-високите упования на клиентите. Модни и налични артикули се оферират на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР