Sofia Open се утвърди като едно от най-големите спортни събития

...
Sofia Open се утвърди като едно от най-големите спортни събития
Коментари Харесай

По неофициална информация: Sofia Open няма да се проведе през 2023-та

Sofia Open се утвърди като едно от най-големите спортни събития в България през последните години и към този момент в продължение на 7 години основава незабравими страсти за българските фенове на тениса, предоставяйки ни опция да се докоснем до огромна част от представителите на международния тенис хайлайф и да следим изявите им онлайн в зала " Арена Армеец ".  Оказва се обаче, че тазгодишното издание на конкуренцията, завършило през вчерашния ден, може да бъде последното в историята на шампионата.

Информацията бе обявена в предаването Break Point по Max Sport, като се базира на три самостоятелни един от различен източника, които са удостоверили, че конкуренцията се мести на " екзотично " място, като измежду вероятните местоположения са Австралия и Финландия. Въпреки това обаче обнадеждаващото за почитателите в България е, че информацията към момента не е публична и шампионатът продължава да попада в календара на АТР за сезон 2023, като посочените дати са 30 януари - 5 февруари.

Припомняме, че сходни спекулации съществуваха и за тазгодишното издание на шампионата, който още веднъж бе заплашен поради липса на финансиране.



 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР