Sofia Open, четвъртфиналЯнаки Милев/Пьотр Нестеров – Рафаел Матос/Давид Вега Ернандес4-6,

...
Sofia Open, четвъртфиналЯнаки Милев/Пьотр Нестеров – Рафаел Матос/Давид Вега Ернандес4-6,
Коментари Харесай

Нестеров и Милев загубиха на четвъртфинала на Sofia Open


Sofia Open, четвъртфинал

Янаки Милев/Пьотр Нестеров – Рафаел Матос/Давид Вега Ернандес 4-6, 4-6

Пьотр Нестеров и Янаки Милев завършиха присъединяване си в шампионата на двойки на Sofia Open след проваляне от вторите в схемата Рафаел Матос и Давид Вега Ернандес на четвъртфинала. Въпреки загубата обаче младите българи имат всички учредения да се гордеят с представянето си в конкуренцията, защото и през днешния ден играха на високо равнище.

Още през цялото време и двата тима демонстрираха доста нападателна и динамична игра. Двойна неточност на Нестеров в петия гейм обаче даде на Матос и Вега Ернандес два следващи брейкпойнта. Първият бе избавен след бекхенд уинър по правата на Нестеров, само че след това Матос приключи със смач на мрежата и пробивът стана факт.

Нестеров и Милев можеха незабавно да върнат пробива, само че не съумяха да се възползват от разкрилата се пред тях опция и бразилско-испанското дуо усили задатъка си на 4-2. Макар сервисът на Милев да сътвори съществени проблеми на Матос и Вега Ернандес, те въпреки всичко съумяха да запазят преднината от два гейма и завоюваха първия сет с 6-4.

Началото на втория сет бе изцяло равностойно, като в първите шест гейма никоя от двойките не стигна до късмет за пробив. Статуквото бе на път да се резервира, само че Нестеров и Милев позволиха поврат от 40-30, след което Матос и Вега Ернандес затвърдиха брейка с гейм на нула за 5-3. Младите българи се бориха до дъно, като понижиха резултата и избавиха един от двата проедни мачбола, пред които бяха изправени, само че в последна сметка отстъпиха с 4-6, 4-6 след 67 минути игра на корт №1 в „ Арена Армеец “.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР