Sofia Open 2022 вече е в историята, но вълнуващите турнири

...
Sofia Open 2022 вече е в историята, но вълнуващите турнири
Коментари Харесай

Начало на турнирите в Токио, Нур-Султан, Монастир и Острава: Коментирайте днешните мачове


Sofia Open 2022 към този момент е в историята, само че вълнуващите шампионати не престават да идват един след различен. В първия ден от ATP 500 конкуренцията в Нур-Султан ще забележим в деяние някои от звездите на шампионата. Стан Вавринка ще се изправи против Адриан Манарино, след което Хуберт Хуркач ще стартира присъединяване си против Франсиско Серундоло. Преди края на деня ще забележим в деяние още Феликс Оже-Алиасим и Андрей Рубльов, които ще играят надлежно против Роберто Баутиста Агут и Ласло Джере.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

В другия провеждащ се сега ATP 500 шампионат – този в Токио, атракцията на деня ще бъде Франсис Тиафо, който ще опита да отстрани участващия с „ уайлд кард “ представител на домакините Ясутака Учияма.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно на WTA 500 шампионата в Острава през днешния ден на корта ще излязат няколко шампионки от Големия шлем. Виктория Азаренка и Елена Рибакина ще се изправят надлежно против Екатерина Александрова и Медисън Кийс, а в първия мач от започващата в 19:00 ч. вечерна сесия Петра Квитова ще опита да отстрани Бернарда Пера.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

На шампионата в Монастир петата сложена Елиз Мертенс ще играе с Жаклин Кристиан, а третата в схемата Ализе Корне ще стартира присъединяване си против Лаура Пигоси.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР