SOFIA LIVE CLUB има удоволствието да представи четири величия, четири

...
SOFIA LIVE CLUB има удоволствието да представи четири величия, четири
Коментари Харесай

Четири музикални легенди на една сцена

SOFIA LIVE CLUB има удоволствието да показа четири величия, четири митове, четирима музиканти стоящи зад името HUMAN ELEMENT - Скот Кинси, Мат Гарисън, Гари Новак и Арто Тунджбояджян. Един концерт за ценители и фенове на музиката с основно „ М “.
На 8-ми май, вторник, сцената на SLC ще посрещне едни от най-великите музиканти в света. Стоящи зад кодовото наименование HUMAN ELEMENT, музикантите основават нов ъгъл на музикалната карта. Кийбордистът Scott Kinsey (Tribal Tech), басисът Matthew Garrison (Zawinul Syndicate, John McLaughlin’s Heart of Things, Herbie Hancock), перкусионистът и вокалист Arto Tunçboyaciyan (Al Di Meola’s World Sinfonia, Joe Zawinul, Marc Johnson’s Right Brain Patrol) и барабанистът Gary Novak (Alanis Morissette, Sting, Chick Corea’s Elektric Band) ще гостуват за първи път в България и ще ни завладеят със своя синтез от фюжън, фънк, електроника и арменски фолклорни ритми.
Всичко стартира като че ли е планувано... Събира ги любовта към музиката, Weather Report, Mahavishnu Orchestra и желанието да продължат традицията на огромните в музикалния свят. Зад гърба си имат стотици концерти, участия във фестивали, награди и не на последно място мемоари от сцената с имена като Чък Кориа, Ал Ди Меола, Джо Завинул, Джон Маклафлин и доста други.
Буквално за няколко дни се събират и записват частите от едноимения първи албум. Всички способстват за звученето на мелодиите и всеки един тон има по малко от визията на всеки от превъзходната четворка. Както самите те споделят „ Ние получихме толкоз доста от Джо (Завинул), споделя Кинси, и все пак искахме да бъде друго. И до момента в който се втурвахме да творим с неговия отпечатък, музиката ни в действителност стартира да има своя еднаквост. “
Остава единствено да ги чуем, тъй като моментът в действителност ще си заслужава, а опцията да ги забележим на една ръка разстояние е веднъж в живота!
БИЛЕТИ за концерта могат да бъдат закупени на предварителна продажба от мрежата на www.eventim.bg цена 40 лв.. На място в деня на концерта билетите ще са на цена 50 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР