Софи Търнър съди Джо Джонас за предполагаем отказ да й позволи да заведе децата им в Обединеното кралство

...
Софи Търнър съди Джо Джонас за предполагаемо задържане на децата
Коментари Харесай

Софи Търнър съди Джо Джонас за предполагаемо задържане на децата им в Ню Йорк, въпреки че двойката, която потвърди този месец, че са прекратявайки брака си, се съгласиха децата да отидат в Англия с Търнър на 20 септември.

Семейството е прекарвало известно време в Англия, след като си е купило дом там през март, според делото. 27-годишният Търнър е роден и израснал там и децата им са с двойно гражданство. В костюма децата се споменават само с инициалите си WRJ, роден през 2020 г., и DMJ, роден през 2022 г.

През май Търнър започна снимките на драматичен сериал от шест части за ITVX, който е „първата значима роля, която [Търнър] поема, откакто има деца“, според делото, заведено в Ню Йорк.

в Instagram на 6 септември. „Взаимно решихме да прекратим брака си по приятелски начин“, гласи публикацията. „Има много спекулативни разкази за това защо, но наистина това е единно решение и ние искрено се надяваме, че всеки може да уважи нашите желания за поверителност за нас и нашите деца.

В изявление за CBS News, a представител на Джонас каза, че Търнър е бил наясно, че той ще подаде молба за развод и че съдебна заповед във Флорида ограничава и двамата родители да преместят децата.Представителят каза, че двойката е имала „сърдечна среща" в Ню Йорк в неделя и децата са били с Търнър след тази среща.

„По-малко от 24 часа по-късно Софи съобщи, че иска да вземе децата за постоянно в Обединеното кралство. След това тя изиска чрез това подаване Джо да предаде паспортите на децата, за да може незабавно да ги изведе от страната. Ако се съобрази, Джо ще наруши разпореждането на съда във Флорида“, продължава изявлението. 

Джонас е добре децата да се отглеждат в САЩ и Обединеното кралство, но казва, че са прекарали по-голямата част от своето живее в САЩ, заявява представителят и ги нарече американски граждани, докато искът на Търнър твърди, че имат гражданство и в двете страни.

„Това е жалко правно разногласие относно брак, който за съжаление приключва“, изявление гласи: „Когато се използва език като „отвличане“, той в най-добрия случай е подвеждащ, а в най-лошия – сериозна злоупотреба с правната система. Децата не са отвлечени. След като бяха под грижите на Джо през последните три месеца по съгласие на двете страни, в момента децата са при майка си. Софи прави това искане само за да премести бракоразводната процедура в Обединеното кралство и да изведе децата от САЩ за постоянно."

"Неговото желание е Софи да преразгледа своята сурова правна позиция и да продължи напред в по-градивен и частен начин. Единствената му грижа е благосъстоянието на децата му."

CBS News се свърза с адвокатите на Търнър и очаква отговор.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР