Софи Търнър е правила не една и две зашеметяващи появи

...
Софи Търнър е правила не една и две зашеметяващи появи
Коментари Харесай

Софи Търнър изненада всички с нова огнена прическа и... бременно коремче?

Софи Търнър е правила не една и две зашеметяващи появи на аления килим през цялата си кариера, само че безспорно стилът ѝ по време на бременността не отстъпва на звездния ѝ искра.

Софи, която е брачна половинка на музиканта Джо Джонас и майка на 1-годишната им щерка Уила, неотдавна провокира клюки за втора бременност по време на разходка предходната седмица.

Актрисата от „ Игра на тронове “ наподобява е трансформирала външния си тип, като е боядисала естествената си руса коса в алено, напомняйки на почитателите за времето, когато играеше червенокосата Санса Старк в сериала на HBO.

26-годишната Софи беше снимана в ябълковозелена прилепнала мини рокля, която издайнически наблягаше изпъкналия ѝ стомах по време на разходка из Лос Анджелис.

 Няколко капки младост от Lа Roche-Posay Edna предлага Няколко капки младост от Lа Roche-Posay
Джо Джонас беше в звук с тоалета на брачната половинка си , като беше заложил на тъмнозелена жилетка, верижка към врата си, кафяви панталони, бели маратонки и слънчеви очила.

Двойката към този момент има щерка на име Уила, която се роди през юли 2020 година

Въпреки че не са удостоверили бременността, двамата са били снимани преди този момент да се разхождат в същия квартал на Ел Ей с щерка им. Облеклото на Софи беше бяло изрязано горнище, което ускори спекулациите, изключително откакто тя внимателно постави ръка на корема си.

 image2_16x9.png Възлите на ориста са в Телец и Скорпион: какви промени и изненади чакат всяка зодия На фокус
Първоначално актрисата и артистът от групата Jonas Brothers заобикалят да разискват връзките си и минава много време преди най-сетне да проговорят обществено. Въпреки че постоянно бяха засичани да се забавляват дружно, чак през януари 2017 година, когато Търнър разгласява фотография на Джонас , който пуши пура на лодка в Маями, стана ясно, че несъмнено става нещо посред им.

През идващите две години дадоха да се разбере, че са една от най-очарователните звездни двойки. А през 2019 година Джонас и Търнър се венчаха на спонтанна гала в Лас Вегас, а по-късно и във френски палат в края на юни.
 Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас  Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас  Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас  Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР