Софи Маринова успя да разсмее посетителите в столичен МОЛ, които

...
Софи Маринова успя да разсмее посетителите в столичен МОЛ, които
Коментари Харесай

Смях! Това го може само Софка: Певицата се пази от коронавируса с маска-брада

Софи Маринова съумя да разсмее посетителите в столичен МОЛ, които се обръщат след нея и разясниха метода по който носи защитната си маска.  Явно коледното въодушевление към този момент е превзело Ромския славей и вместо бяла брада тя употребява черна. Може би на звездата не й е известно, че може да отнесе санкция и за погрешно носене на маска.

На шопинг тур с юрна Софи Маринова в столичен МОЛ часове преди да хлопне порти поради новата карантина против втората вълна от ковид. Папараците на България през днешния ден я видяха да влиза с мощния си джип в паркинга на огромен търговски център. След като откри комфортно място за паркиране, тя се насочи към входа на МОЛ-а, откъдето стартира и огромната обиколка по магазините. Най-често София атакуваше огромните вериги за облекла, само че най-вече време отдели за щандовете за аксесоари и бижута.

За последния си спринт в комерсиалния център певицата бе заложила на мрачен състезателен тоалет като маската й също бе в този цвят. Въпреки че не я ползваше вярно, а стоеше подпряна на брадичката. Въпреки това Маринова се стараеше съблюдава  дистанция и да се движи по обозначенията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР