Софи Маринова, Тони Дачева и Еми Стамболова уважиха рождения ден

...
Софи Маринова, Тони Дачева и Еми Стамболова уважиха рождения ден
Коментари Харесай

Титанките на попфолка се сдушиха на як купон

Софи Маринова, Тони Дачева и Еми Стамболова почетоха рождения ден на собствен безценен другар

Небезизвестният гримьор Мис Бони спретна грандиозно празненство по случай празника си. За похлупак измежду правилните му посетители бяха точно титанките на попфолка, които на процедура дадоха летящ старт на едни от най-популярните песни в чалга промишлеността. Софи Маринова, Тони Дачева и Еми Стамболова освен участваха на купона, само че и направиха всичко допустимо, с цел да върви той по проект.

Ромската перла радостно припяваше на осъществяванията на колежката си Тони. Дачева пък за следващ път потвърди, че е измежду най-успешните гласове в гилдията, като я бива даже в осъществяването на цигански песни. И въпреки към този момент да е относително надалеч от прожекторите, още ѝ се носи славата на добра певица.

Дуетите на двете дами наподобява много са повеселили гостите. На всичкото от горната страна те пеят в безспорна неглиже конюнктура – седнали на масата посред другари и черпня. Така купонът по случай рождения ден на Мис Бони събра ветеранките в сектора, които акцентираха на класиките в творчеството си.

И до момента в който Софи Маринова е много дейна в обществените мрежи, колежката ѝ сякаш се поскри от публичното внимание. Еми Стамболова пък съвсем не се демонстрира в общественото пространство, само че още пази връзките си с тогавашните си приятелки.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР