Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Добрин Векилов - Дони

...
Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Добрин Векилов - Дони
Коментари Харесай

Няма да повярвате кой ще оценява участниците в „Звездите в нас“

Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Добрин Векилов - Дони ще имат тежката задача да правят оценка осъществяванията на 30-те тима в най-новия музикален формат в българския ефирен ефир – “Звездите в нас “. На 11 септември по NOVA звездното жури ще види първите пет тима, които ще влязат в имитаторска борба един против различен, а единствено най-хубавите от тях ще продължат в идващия стадий на конкуренцията.



„ Нямам самообладание да стартираме! В последните години постоянно аз съм имитирала сътрудници и международни звезди на тази сцена, а в този момент ще би трябвало да ги правя оценка. Искам да видя облиците, да се срещна с тези гении от цялата страна. Надявам се да се развличам доста “, описа Софи Маринова за новото предизвикателство.

За ролята на жури в „ Звездите в нас “ Дони показа: „ От години съм музикален продуцент и жури в разнообразни телевизионни излъчвания, само че за това се вълнувам изключително доста. За мен форматът е супер забавен, тъй като на сцената ще излязат хора, които не са експерти, само че ще дадат всичко от себе си, с цел да влязат в облика на обичаната си звезда. Досега може да са я имитирали у дома, само че в този момент ще го създадат под светлините на прожекторите и пред цяла България. Обещавам да съм строго, само че заслужено жури “.

Пред звездното жури ще се изправят 90 участници, които мечтаят да излязат на огромната сцена в облика на идола си. В тимове по трима, те ще имитират своята обичана звезда с една обща ария. Единствено гласовете на журито ще дефинират кои тимове ще продължат в огромната конкуренция и кои ще отпаднат още след първото си излизане на сцената. В края на шоуто с огромната премия от 50 000 лв. ще си тръгне единствено един кандидат.

Продуцент на „ Звездите в нас “ е Магърдич Халваджиян (Global Films), а предаването е по лиценз на един от най-новите английски музикални формати – “Starstruck ”. Първият сезон на шоуто започва по ITV началото на тази година. След триумфа му, следва премиера на предаването и в още няколко страни по целия свят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР