Софи Маринова смени версията за счупената си ръка и призна

...
Софи Маринова смени версията за счупената си ръка и призна
Коментари Харесай

Софка призна, че е жертва на домашен тормоз

Софи Маринова смени версията за счупената си ръка и призна лъжата за снимането на клип на Капките, която Hotnews.bg първи разкри. Припомняме, че певицата се отзова в "Пирогов " и бе гипсирана ден след абитуриентския бал на единствения си наследник Лоренцо. Говорителят й заяви, че тя пребила при снимането на клип за „ Като две капки вода “. Hotnews.bg разкри, че такова видео изобщо не правено, а в този момент пред „ България през днешния ден “ тя самата даде да се разбере, че представителят й е излъгал.

По-страшното е обаче, че Маринова продължава да живе в смут от нови побои от страна на приятеля си Гринго, който въпреки всичко се оказа провинен за потрошената ръка. „ Бяхме се събрали в хола. Бях забила в телефона. А Гринго бързаше. Няколко пъти ме попита нещо, но не го отразих. Гринго потегли към мен. От уплах, че ще ме удари, самозащитно подскочих. Подхлъзнах се и си ударих ръката в мивката. Това е истината ", разкри Маринова. Думите й ясно демонстрират, че певицата живее в непрекъснат боязън от ново принуждение и класическа жертва на домакински тормоз.

След като се опасява, че не отговаряйки на въпрос на Гринго, може да си изпроси багра, очевидно експанзията в дома й е всекидневие. Иначе Софка се кълне, че в случай че има принуждение, незабавно ще отиде във всички малките екрани. "Като всяка двойка и ние се караме - разкрива Маринова. - Този път пердах не е имало. Ако имаше, щях да изляза по всички малките екрани, както съм го правила. Никога не мълча, когато има принуждение. Вдигам на крайник полицията, в случай че се случи такова нещо. Не се дразня на Гринго. Той нямаше да ме удари ", споделя още Маринова, очевидно страдайки от стокхолмския синдром на привързване към агресора.

Припомняме обаче, че при първото строшаване на ръката тя освен че не отиде в малките екрани, ами и няколко дни кри, че Гринго й е протегнал ръка. Надяваме се този път да не е по този начин, само че мощно се съмняваме.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР