Софи Маринова ще вземе колата на сина си Лоренцо, ако

...
Софи Маринова ще вземе колата на сина си Лоренцо, ако
Коментари Харесай

Край на гонките: Софка взима колата на Лоренцо

Софи Маринова ще вземе колата на сина си Лоренцо, в случай че разбере, че продължава да кара с гневна скорост, дочу HotArena.

Наследникът на ромската перла се похвали по какъв начин фучи на Околовръстното шосе в София. Лоренцо показа клипа в обществената мрежа. От него ясно се вижда, че младият артист кара с близо 230 км/ч при ограничаване от 80.

" Скарах му се, естествено. Направих му забележка. Една майка би трябвало да поучава децата си. Лоренцо не може да прави по този начин. Всеки е човек и може да сгреши. Прощавам му. Ако още един път науча, че кара толкоз бързо, ще му взема колата ", изясни пред " България Днес " Софи.

Маринова разкрива, че действието на сина й е било несъзнателно. Това й бил споделил Лоренцо.

 

 Лоренцо схваща грешката си да кара лудо из Околовръстното

Лоренцо схваща грешката си да кара лудо из Околовръстното

" Предупредих го да внимава, Не е редно да кара с толкоз висока скорост. По думите му това се случва за пръв път ", споделя още Софи. Тя разяснява и информациите, че фамилията е закъсало за пари. Според слуховете поради коронавирус рецесията Софи продала джипа на Лоренцо, който му подари за рождения ден.

" Не е правилно. Джипът му беше огромен. А тази кола му е по размер ", споделя още Софи. В момента Лоренцо е на крилете на любовта. От няколко месеца той има сериозна връзка с госпожица на име Катерина. Двамата даже бяха заведени на Малдивите от Маринова.

" Лоренцо си има другарка. Мога да кажа, че е чудесна, доста е сладка. Аз ги нося на ръце. Както погалвам Лоренцо, по този начин погалвам и нея. Аз съм доста любвеобилна, обаче и те доста ми дават обич ", споделя Софка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР