Софи Маринова сериозно се бои за живота си, а причината

...
Софи Маринова сериозно се бои за живота си, а причината
Коментари Харесай

Софи Маринова в паника! Гринго я плаши със смърт

Софи Маринова съществено се бои за живота си, а повода е към този момент някогашният й мъж Тодор Давидов-Гринго. Екс охранителят не спирал да заплашва обичаната си, като стигнал и до крайности да насочва смъртни закани. Гринго споделил на София, че грубо ще я пребие или пък ще я залее с киселина, научи Lupa.bg от близки до фолк певицата.

Ромската перла и мачото са разведени от 2 месеца, като бракът им просъществува едвам месец. Причината за развода е систематичен тормоз от страна на Гринго върху клетата Софи. Давидов заплашва ромската перла и сина й Лоренцо, че ще ги пребие. Той три пъти й чупи ръката, като последния бе едвам преди няколко седмици.

Любопитна детайлност е, че Маринова е съумяла да убеди Гринго да ѝ даде бракоразвод посредством адвока Юристът безусловно заплашил Тодор, че в случай че не даде непринудено бракоразвод, против него ще бъде пусната тъжба за домашно принуждение и това автоматизирано ще го прати още веднъж в пандиза. Сега ромската перла счита да пусне и тъжба в съда против към този момент някогашния си брачен партньор и се надява това най-сетне да го озапти.

Предстои да забележим по какъв начин ще се развие сагата, почтена за сапунен сериал.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР