Софи Маринова се скара на сина си! Софи Маринова се ядоса

...
Софи Маринова се скара на сина си!
Софи Маринова се ядоса
Коментари Харесай

Софи Маринова бясна на Лоренцо: Ще ти взема колата!

Софи Маринова се скара на сина си!
Софи Маринова се ядоса и то не на смешка. Чаровната певица е гневна на сина си Лоренцо, а повода е фактът, че се прави на джигит по пътищата. Тя се закани да му вземе колата, в случай че го направи още един път.
 Софи Маринова
Софи Маринова се закани, че Лоренцо ще върви пешком

Наследникът на ромската перла се похвали по какъв начин фучи на Околовръстното шосе в София. Лоренцо показа клипа в обществената мрежа. От него ясно се вижда, че младият артист кара с близо 230 км/ч при ограничаване от 80.

„Скарах му се, естествено. Направих му забележка. Една майка би трябвало да поучава децата си. Лоренцо не може да прави по този начин. Всеки е човек и може да сгреши. Прощавам му. Ако още един път науча, че кара толкоз бързо, ще му взема колата“, изясни пред вестник „България Днес“ Софи.

Маринова разкрива, че действието на сина й е било несъзнателно. Това й бил споделил Лоренцо. „Предупредих го да внимава, Не е редно да кара с толкоз висока скорост. По думите му това се случва за пръв път“, споделя още Софи.

Тя разяснява и информациите, че фамилията е закъсало за пари. Според слуховете поради Ковид рецесията Софи продала джипа на Лоренцо, който му подари за рождения ден.

„Не е правилно. Джипът му беше огромен. А тази кола му е по мярка“, споделя още Софи. В момента Лоренцо е на крилете на любовта. От няколко месеца той има сериозна връзка с госпожица на име Катерина. Двамата даже бяха заведени на Малдивите от Маринова.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР