Софи Маринова преглътна мъката по баща си, когото загуби в

...
Софи Маринова преглътна мъката по баща си, когото загуби в
Коментари Харесай

Софи Маринова приключи с траура, взима 200 бона за месец от участия

Софи Маринова преглътна тъгата по татко си, който загуби при започване на септември, и се завръща на сцената след 40 дни печал. Певицата разгласи програмата на идните си участия, от която излиза наяве, че ще излезе още веднъж пред своите почитатели на 20 октомври, откакто в продължение на 40 дни не си разреши да изпее и една ария на обществено място.

Първото й присъединяване ще бъде тъкмо 40 дни след гибелта на татко й Марин. Той си отиде от този свят на 9 септември. Звездата заяви трагичната новина през обществените мрежи и спря всичките си планувани концерти за повече от месец напред. „ Моля да уважите болката ми! ”, прикани тя почитателите си.

Сега обаче има да наваксва. Явно ползата към нея е бил голям през времето, в което е била в печал, тъй като е възнамерявала цели 27 участия в границите на 35 дни, като описът продължава да набъбва. В някои от дните ромската перла няма никакви концерти, само че не са малко и датите, за които е възнамерявала по два. Първото й излизане на сцената ще е в Стара Загора, на 21 октомври има по едно присъединяване в София и Благоевград, на 24-и – две в София, на 27-и е в Сливница и Пловдив, на идващия ден – в Сливница и София. Явно ще работи като за последно, с цел да навакса пропуснатите изгоди от анулираните участия.

В момента хонорарът на ромката е твърдо 8000 лв.. Изчисленията демонстрират, че от участията си този месец тя ще забогатее с най-малко 200 000 лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР