Софи Маринова подари черна роза на Никос Вертис при среща

...
Софи Маринова подари черна роза на Никос Вертис при среща
Коментари Харесай

Софка подари черна роза на Вертис

Софи Маринова подари черна роза на Никос Вертис при среща сред двете звезди, научи „ Телеграф “ от първоизточника. „ Беше ми фантазия от дълго време да го видя от близко, да, това ми е сбъдната фантазия “, изяснява певицата на „ Стари рани “.


Изненада

Софка била на концерта на Никос Вертис в София преди няколко дни. И решила да се опитва и да се срещне с един от най-изявените гръцки артисти. „ Та той си е огромна и същинска звезда “, възкликва Маринова. Тя решила да отиде и да му остави даровете, като не очаквала да я извикат. Но била прелестно сюрпризирана. Вертис схванал за кого става дума и заповядал на защитата да пуснат именитата му колежка при него.

Всичко било доста прочувствено. Говорили на британски или на нещо сходно, само че доста се смели от самото начало. Седнали и си побъбрили - „ къде на британски, къде на българки “, изяснява изпълнителката. Софка на няколко пъти споделила на Никос какъв брой доста харесва творчеството му, а също така му викала: I love you, I love you.

Бележки

„ Телеграф “ научи, че в това време доста колежки на Софка са се опитвали да се доберат до Вертис. Писали му бележки на картички, пращали му послания в обществените мрежи. Но до съответна среща не се стигнало. Маринова е от дребното хора у нас, с които гръцката звезда персонално е приказвал и общувал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР