Софи Маринова подари черна роза на Никос Вертис при среща

...
Софи Маринова подари черна роза на Никос Вертис при среща
Коментари Харесай

Софи Маринова към Никос Вертис: Обичам те!

Софи Маринова подари черна роза на Никос Вертис при среща сред двете звезди, предава " Телеграф “ от първоизточника. " Беше ми фантазия от дълго време да го видя от близко, да, това ми е сбъдната фантазия “, изяснява певицата на " Стари рани “.

Изненада

Софка била на концерта на Никос Вертис в София преди няколко дни. И решила да се опитва и да се срещне с един от най-изявените гръцки артисти. " Та той си е огромна и същинска звезда “, възкликва Маринова. Тя решила да отиде и да му остави даровете, като не очаквала да я извикат. Но била прелестно сюрпризирана. Вертис схванал за кого става дума и заповядал на защитата да пуснат именитата му колежка при него.

Всичко било доста прочувствено. Говорили на британски или на нещо сходно, само че доста се смели от самото начало. Седнали и си побъбрили - " къде на британски, къде на българки “, изяснява изпълнителката. Софка на няколко пъти споделила на Никос какъв брой доста харесва творчеството му, а също така му викала: I love you, I love you.

Бележки

" Телеграф “ научи, че в това време доста колежки на Софка са се опитвали да се доберат до Вертис. Писали му бележки на картички, пращали му послания в обществените мрежи. Но до съответна среща не се стигнало. Маринова е от дребното хора у нас, с които гръцката звезда персонално е приказвал и общувал.

Меди

Софи Маринова споделя, че с сътрудника й Меди възобновили една от класиките на певицата - " Стари рани “, напълно на смешка. То пък се получило доста добре и решили да обнародват новия вид на шлагера.

Освен това тя е записала една изцяло нова ария и в скоро време ще я пусне на почитателите. Смятала да снимат клипа при последното й посещаване в Дубай, откъдето се върна преди няколко дни. Но след това размислила и решила да си бъде изработен у нас си. А и за фотосите трябвало много да се заплаща. Излишни разноски, от които няма потребност.

Графикът на певицата е мощно претрупан в идните месеци. Тя не може да повярва какъв брой доста хората й се радват и възкликва: " Като отида на присъединяване, все едно за пръв път ме виждат, по този начин ми се радват “.

Има и лека смяна във визията й. Сложила си по 500 кубика на гърда. Коригирала си е леко носа. И напряко сияе, което почитателите усещат и на участията й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР