Софи Маринова плаща ежедневно по 100 лева надница на любимия

...
Софи Маринова плаща ежедневно по 100 лева надница на любимия
Коментари Харесай

Софка всеки ден дава трицифрена сума на Гринго, за да не върши глупости

Софи Маринова заплаща всекидневно по 100 лв. отплата на обичания си Тодор Давидов – Гринго, който неотдавна излезе от пандиза след 10-месечен престой. Ромската фолкзвезда сама е предложила на мускулестия мачо да му дава джобни пари с изискването той да стои покрай нея и да не се забърква в нови крими сюжети, написа " Уикенд ".

След излизането си от пандиза Гринго съвсем не се отделя от своята благодетелка и играе ролята на всекидневен неин водач. Мургавият бабанка извозва Софка до заведенията по морето, където тя е на участия и по-късно я прибира. Двамата са се открили за през лятото в къщата на Гринго в Айтос, която е претърпяла главен ремонт.

Докато Тодор Давидов обитаваше пандиза, Софи Маринова реши да го изненада прелестно и финансира огромен ремонт на двуетажната му къща в Айтос. Нова изолираност, паркет, мебели и напълно актуализирани бани със златисти фаянсови плочки заварили Гринго при прибирането му вкъщи. Ремонтът е излязъл близо 30 000 лв. на Софка. Ромската звезда на фолка броила и към 20 000 лв. около неволите на Тодор със закона. „ Платих на юрист Марковски, дадох пари и за гаранцията му, всяка седмица носих в пандиза пратки с обичаните ястия на Гринго. Няма да оставя на произвола на ориста обичания си мъж “, горда е от себе си Софи Маринова.

Фолк звездата възнамерява да задоволи и различен каприз на половинката си – да финансира есенна екскурзия до Германия. Гринго дълго време работеше в Немско като охранител в обществени домове, а съгласно мълвата е бил разследван от управляващите в Германия като част от проведена тайфа сводници, принуждавали силово млади девойки от България да проституират. Казват, че точно с цел да избегне полицейско гонене и арест Гринго се прибрал преди 2 години в България.

Сега мургавият бабанка възнамерява да изкара най-малко 1 месец в Германия дружно със Софи Маринова и сина й Лоренцо. Продължителният престой на ромското трио в Германия ще излезе най-малко 5000 евро – пари, които ще бъдат подсигурени напълно от попфолк изпълнителката.
„ Притесненията на Софи са свързани с характера на Гринго. Той е експлозивен, също така е привързан към хазарта и постоянно залага в казина и на футболни мачове. Заради това Софка гледа да не го изпуска от очи – а го е оставила за няколко дни самичък, а е профукал парите си в игралните зали и е натрупал комарджийски задължения “, одумват обичания на певицата във фолк средите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР