Софи Маринова отново ще влезе в устата на всички с

...
Софи Маринова отново ще влезе в устата на всички с
Коментари Харесай

Софи Маринова изпя легендарна песен на Паша Христова

Софи Маринова още веднъж ще влезе в устата на всички с това, което приготвя. Никой не е очаквал тъкмо това от нея, само че уво - по Коледа стават и чудеса, написа Блиц.

``
реклама
Ромският славей реши да покаже друго лице на музикалния си гений, за който никой не подозира. Със сигурност гласовитата звезда ще отнесе сериозен хейт, само че пък ще има и такива, които ще оценят напъните й. 
Дни преди Коледа тя изпя „ Остани ” от репертоара на незабравимата Паша Христова, като я показа в една по друга версия. Новият вид на песента е дело на DJane Monique, която постоянно преобразява остарели песни, в ново звучене и ги събира в проекта „ КавърЪ “. Песента се снабди и с видеоклип, който ще се появи напълно скоро по музикалните канали у нас. В него ще забележим Софи в две визии, радикално разнообразни една от друга.

.„ Поканих Софи Маринова за този план, тъй като тя има неповторими гласови данни и си я показах тъкмо в този план. Мисля, че се оправи извънредно добре и направихме една доста хубава нова версия на това парче ” – сподели DJane Monique.

Маринова не се е колебала дълго и с наслада приела предлагането за песента. Самата тя е израснала с тези песни и постоянно е слушала българска сцена. „ Остани ” е ария, която донася „ Златният Орфей ” на Паша Христова през далечната 1971 година. Песента е написана от Николай Арабаджиев, с който певицата прави едни от най-големите си шлагери.

На 21 декември тази година се навършват 48 години от гибелта на известната певица, която умира в самолетна злополука. Дали Софи Маринова няма да ни изненада с още естрадни песни, предстой да разберем, дотогава ще се любуваме на „ Остани ” в осъществяване на Маринова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР