Софи Маринова от месеци не обелва и дума на нито

...
Софи Маринова от месеци не обелва и дума на нито
Коментари Харесай

Гринго върза каишка на Софка! Ще се изненадате с кого разбрал, че кръшкала

Софи Маринова от месеци не обелва и дума на нито един от някогашните си най-хубави другари – семейство Стораро. Причината за охладнелите им връзки бил нейният обичан – Тодор Давидов-Гринго. Младият мъж на Софка се пръскал от ревнивост поради близостта й с Тони Стораро и сина му Фики. Всеки път, когато тя имала срещи с някой от двамата, Гринго вдигал кавги до небето, желал пояснения какво са привили, кой е бил с тях и дали инцидентно приятелката му не му е поставила рога, написа „ Уикенд “.

Публична загадка е, че преди години Софка е била държанка на Тони Стораро, а след това е преспала и със сина му Фики. Това е от дълго време в предишното, само че Гринго й нямал доверие. Ромската перла пробвала да го взима със себе си на срещите, само че и това не свършило работа. Влюбеният ревнивец не спирал да се заяжда с мъжете в семейство Стораро и Софка потъвала в земята от позор при всяка негова дума.

На всичкото от горната страна я било боязън, че Тошко може да изгуби надзор над страстите си и да сенахвърли с юмруци против бащата или сина. За да не се черви пред хората и да избегне всевъзможни мотиви за ръкопашен пердах, певицата прекратила контактите си със фамилията. С ревността си Гринго съумял да я скара даже с дамата на Тони, която от години си затваряла очите за слуховете, че Софи спи с мъжа й. Тя обаче не могла да махне с ръка и да отмине заяжданията на Тошко.

Доскоро тя с ненаситност разказваше, че с Тони Стораро стават най-големите купони. Сега обаче е личност нон грата в фамилията и даже не е била поканена на последния рожден ден на Тони в Шумен, когато бе отпразнуван и годежът на Фики. Това било огромен удар по Софка, тъй като на празника се стекоха хора от цяла България и от чужбина, единствено за нея не се откри място на празненството.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР