Софи Маринова най-после потвърди, че няма да жени сина си.

...
Софи Маринова най-после потвърди, че няма да жени сина си.
Коментари Харесай

Софи Маринова каза истинската причина за разваления годеж на Лоренцо

Софи Маринова най-сетне удостовери, че няма да дами сина си. След разточителния годеж в родния си град Етрополе напролет, синът й Лоренцо и обичаната му Мария размислили и се разделили.

Разлъката е от 5-6 месеца, като още тогава в сектора се заприказва за нея. Певицата обаче настойчиво отбягваше тематиката, както и 21-годишният й правоприемник. Преди дни Софи се реши на коментар в изявление за предаването " На кафе " по Нова тв. Гласовитата изпълнителка изясни, че не се меша на младите. Така че не се опитвала да ги разубеждава.

" Мамо, още се усещам дребен. Не желая да съм зает със семейство ", споделил Лоренцо на майка си. Софи надали е била във екстаз поради грандиозното празненство, което подвигна за годежа му. Неслучайно бе съпоставено с дребна женитба, защото с изключение на почерпката за десетките посетители, имаше и оркестър. Бяха спазени и всички ритуали, като кулминационната точка бе алегорично развяване на бял чаршаф. Софи даже се погрижи за шармантните тоалети на бъдещата си снаха. Въпреки старанието и насладата, че ще омъжва сина си, певицата приела решението му да не се задомява към момента. " Мами, каквото решите. Аз не ви се мешам. Знаеш, че аз обичам единствено да оказвам помощ, да не преча ", споделила Софи на Лоренцо.

Софи дори му декларирала, че и по-възрастна снаха да избере или пък да има деца от предходна връзка, отново ще я одобри и ще я обича като своя щерка. " Щом я обичаш, ще я приема ", казвала звездата на Лоренцо. Искала единствено да е благополучен.

Ромката е толкоз всеотдайна към сина си, че не си спомня да му е повишавала звук. Когато сметнела за нужно, давала образец със себе си какъв брой е дисциплинирана в работата си. Така че най-вероятно не вдигала кавги и когато Лоренцо бе хванат при започване на декември от органите на реда с бяло прахообразно вещество, тревиста маса и мелничка. Това се случи, откакто колата, в която Лоренцо пътувал, била спряна за инспекция.

През октомври предходната година пък се появи информация, че младежа е търсен поради изказвания на задържан, арестуван да прекарва група бежанци край Русокастро. Пред проверяващите арестуваният декларирал, че синът на Софи Маринова му дал ключовете за джип с GPS точка, от която да вземе бежанците, както и инструкции за противоположното им връщане до София. Дни след новината, че Лоренцо е търсен за разпит, самият той разгласи в обществените мрежи, че това не е правилно, написа HotArena.

Откакто приключи гимназия, Лоренцо на няколко пъти променяше желанията си по отношение на специалност, на която да се посвети. Искаше да става служител на реда, след това да учи за артист в Съединени американски щати, най-после навлезе в музикалния бизнес, само че не се задържа за дълго. " Иска да се завърне на пазара ", изясни майка му тези дни, като посочи, че Лоренцо щял да пее рап.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР