Софи Маринова направи поредния жест към любимия си Тодор Давидов

...
Софи Маринова направи поредния жест към любимия си Тодор Давидов
Коментари Харесай

Софи Маринова спретна цирк в Съдебна палата заради Гринго

Софи Маринова направи следващия жест към обичания си Тодор Давидов – Гринго, който излежава присъда за рекет в затворническото общежитие в " Казичене ", написа " Уикенд ".

Преди дни ромската фолк звезда е платила правосъдната санкция от 5000 лв., на която бе наказан мургавият бабанка, като персонално е занесла парите в Съдебната палата, оповестява изданието, като се базира на очевидци на сцената. Софка провела истински панаир с заплащането на санкцията на Гринго, като първо търсила съдията Иво Хинов, произнесъл присъдата на обичания й, защото мислила, че би трябвало да даде парите на него.

След като й обяснили, че 5-те бона са в интерес на страната и следва да се преведат по сметка, ромската перла се зачудила на кого от администрацията да ги даде. Накрая чиновник я придружил до банковото гише. " Нося парите в брой, нямам доверие на банкоматите, нямам нито кредитна, нито дебитна карта ", суетяла се Софка.

Пред развеселените банкови чиновници чалга звездата извадила от дамската си чанта една пачка от петдесетолевки и двайсетолевки, половината от които – мощно омачкани. " Събирам от бакшишите на хората, публиката ме обича ", обяснявала простодушно Софи, до момента в който приглаждала банкнотите, които брояла на гишето.

Любимият на певицата Тодор Давидов бе задържан предишния септември след сигнал на заможния търговец от Айтос Асен Атанасов - Ариф. Бизнесменът бил изнудван за 50 000 лв., като непознати го заплашвали по телефона, че в случай че не даде парите, ще очистят него и фамилията му. Първоначално Ариф пренебрегнал заканите, само че сезирал полицията, откакто някой стрелял с револвер по къщата му.

Криминалистите бързо разкриха, че изнудвачите са Гринго и приятелят му Стефан Сливков, които бяха закопчани в средата на месец септември предходната година. След като престоя няколко месеца в ареста, гаджето на Софи Маринова реши да послуша съвета на юриста си Марин Марковски и да подписа съглашение с прокуратурата.

Така на 28 февруари Гринго бе наказан на 10 месеца затвор и глобен с 5 000 лв. санкция. Мускулестият мачо излежава присъдата си в пандиза от открит вид в Казичене, където всеки уикенд го посещава Софи Маринова. Той би трябвало да излезе от пандиза в края на месец юни, само че юристът му Марковски е подал молба за по-ранно освобождение поради положителното му държание и работата зад решетките.

Гринго би трябвало да излезе от пандиза до десетина дни или най-късно в края на месеца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР