Софи Маринова надмина всичките си колежки по брой участия. Гласовитата

...
Софи Маринова надмина всичките си колежки по брой участия. Гласовитата
Коментари Харесай

Софи Маринова изкара 40 бона за месец

Софи Маринова надмина всичките си колежки по брой участия. Гласовитата ромка има цели 26 изяви през август. Изпълнителката на “Бели ружи” напряко се скъсва от пътешестване и пеене, само че и финансовият резултат от това е за завиждане. Хонорарът на Софка е 6000 лв. в заведение и 10 000 лв. за частно празненство. Този месец Маринова ще пее на 4 частни празненства и ще се облаже с цели 40 бона.

На останалите 22 участия етрополската легенда ще лапне 132 хиляди лв.. Така единствено за месец певицата ще завоюва малко над 170 бона. Всичките тези пари са за нея, тъй като от 3 години няма продуцентите и не дели приходите с никого. Преди време певицата си направи две компании – “Лоренцо мюзик” и обща с мъжа си Тодор Давидов – Гринго – “Софи Гринго мюзик”, като задачата бе да прибира заработените си възнаграждения единствено за себе си.

Гринго не работи и лежи на плещите на Софи, която с изключение на него, устоя и многочислената си рода. Това е и повода изпълнителката на безконечния шлагер “Стари рани” да не тъне в разкош, тъй като печели повече от добре, само че 20 гърла харчат извоюваните от надарената Софи пари. Ромската перла призна, че по време на пандемията от ковид е разчитала напълно на спестяванията си, които се стопили по-бързо от априлски сняг.

Фолк певицата употребила лятото и отворените заведения, с цел да натрупа някой лев в банковата си сметка, отбелязва Уикенд. Тези пари ще са й нужни през идващите месеци, които съгласно прогнозите ще бъдат финансово тежки. Експерти чакат нова вълна от инфектирани с ковид още през септември и най-вероятно питейните заведения и нощните заведения отново ще бъдат принудени да затворят порти. Именно поради страха, че още веднъж ще кара зимата на спестявания, Софка в този момент се скъсва от участия из цялата страна.

“Не мога да отхвърлям участия. Какво да се прави? Да си седнал съм у дома ли? Така хем се развличам, хем си пея, както си обичам, хем си изкарвам парички”, споделя тя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР