Софи Маринова май пак е разделена с Тодор Давидов-Гринго, коментира

...
Софи Маринова май пак е разделена с Тодор Давидов-Гринго, коментира
Коментари Харесай

Сагата няма край! Софка би шута на Гринго

Софи Маринова май отново е разграничена с Тодор Давидов-Гринго, разяснява се в сектора след последните кавги със съпрузите. Повод за слуховете стана отсъствието на певицата в правосъдната зала, когато Софийският градски съд промени наложената от Районния съд мярка за неотклонение „ домакински арест ” в парична гаранция от 3000 лв..

Гринго е обвиняем за безчинство и нанасяне на лека телесна щета. Той се снабди с обвиняванията, откакто на 29 април тази година удари обожател на жена си Софи Маринова в дискотеката на сътрудника й Константин в Студентски град. Мъжът, който бил посетител на заведението, изискал да се снима с певицата. Гринго се ядосал на напористия почитател и го нападнал, за което бе задържан за 72 часа.

Софи Маринова не била видяна нито в правосъдната зала, нито извън. Тъкмо отсъствието й стана мотив за клюки, че връзката й с Гринго отново е застрашена. Сред причините е този, че преди време, когато той бе обвиняем за рекет, Софи Маринова очевидно показва поддръжката си.

Гринго се призна за отговорен за рекет на айтоски предприемач и подписа съглашение с прокуратурата, откакто бе задържан през септември, 2017 година Гринго бе наказан и излежаваше присъда от 10 месеца отнемане от независимост, като бе освободен предварително.

Тази седмица, евентуално след следващата си среща със закона, Гринго показа кадър в инстаграм, за който театралничи с чаша в кафене. Изглежда нагизден – с маркова тениска и много безценен часовник. Софи пък споделя единствено фрагменти от свои участия, като за някои от тях пътува със сина си Лоренцо, който е от предходен брак.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР