Софи Маринова, която винаги е минавала с усмивка през всевъзможни

...
Софи Маринова, която винаги е минавала с усмивка през всевъзможни
Коментари Харесай

Софка губи 100 хил. лева от отменени участия

Софи Маринова, която постоянно е минавала с усмивка през всевъзможни персонални драми, за първи път в живота си е изцяло съкрушена. Ромският славей изгуби един от най-важни си и обичани хора – своя татко. Марин Тутов си е отишъл на 9 септември, а погребението е било на идващия ден. Никой не разяснява каква е повода за гибелта на 77-годишния мъж. 

„ Почивай в мир, баща! Нека те пазят ангелите... Твоя Софи! ” Това написа Софи Маринова в профилите си в обществените мрежи предишния петък, когато от този свят си отиде нейният татко Марин. За пръв път в живота си 47-годишната изпълнителка спря да пее. Заради траура тя анулира всичките си концерти до края на септември. Това са 12 участия, планувани след 9 септември, на които певицата няма да се появи. При хонорар сред 8 и 10 хиляди лв., колкото се приказва, че взима, сумата, която ще загуби, е най-малко 100 бона.

За разлика от доста други певици, които не анулират концерти при никакви условия, Софи отхвърля всички тези пари поради скръбта си. Не е ясно дали ще пее и през октомври, защото формалният печал, който нормално се съблюдава при гибел в фамилията, е 40 дни. „ Благодаря Ви за изказаните съболезнования! На този стадий участията ми ще бъдат анулирани. Моля да уважите болката ми! Ваша Софи! ”, написа звездата ден след вестта за тежката загуба. Единственото, което разгласява в обществените мрежи все още, са фотоси и записи на татко й, направени приживе.

Певицата постоянно е била извънредно близка със своите родители. На тях тя значително дължи триумфите си, защото те първи са я тласнали към музиката. Още при започване на кариерата си е разказвала, че всякога, когато имало посетители в дома им в Етрополе, бащата викал Софи, с цел да пее. Това била първата й аудитория. Още тогава станало ясно, че има гений, и това предопределило пътя й на сцената. След раждането на сина й Лоренцо певицата разчитала на родителите си да се грижат за него, когато пътувала за концерти. До последно татко й и майка й са били нейните най-близки хора. Когато заяви вестта за гибелта на Марин, Софи разгласява и фотография с него и майка си Мара от отмора в първокласен хотел, на която са били дружно.

Не е ясно какво е предизвикало гибелта на бащата на певицата. Той не е млад, само че 77 години са възраст, на която доста хора се усещат извънредно витални и здрави. Възможно е Марин е имал тежки болести, за които фамилията не е говорело обществено. Възможно е и гибелта да е настъпила ненадейно. Според близки до фамилията, в последните няколко месеца бай Марин не се чувствал по никакъв начин добре и внезапно измършавял. Спрял и да излиза от вкъщи си. Това е повода съгласно някои да си е отишъл от скоропостижен рак.

Въпросът в този момент е дали ще се състои плануваната женитба на сина на Софи – Лоренцо. Той трябваше да се ожени за годеницата си Мария на 25 ноември. Дотогава 40-дневният печал ще е отминал, само че традицията при загуба на толкоз непосредствен човек е сватби да се вършат минимум след година.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР