Софи Маринова иска снахата по всички древни и съвременни традиции,

...
Софи Маринова иска снахата по всички древни и съвременни традиции,
Коментари Харесай

Софи Маринова одобри снахата, иска я с уиски и сладки

Софи Маринова желае снахата по всички антични и модерни обичаи, което значи с агнета, хвъркати, сладки, уиски и музика, както се изрази самата звезда.

Самият годеж ще е най-вероятно през есента, септември или октомври. Момичето, в което Лоренцо, синът на Софи, се е влюбил, се споделя Мария. Певицата си я харесва доста от дълго време и още преди години си е мислила, че може да й стане в миналото снаха. " Чакахме Лоренцо да си поживее малко, да си похойка, да си поулегне, да реши да си развива музикалния бизнес “, отсича певицата с невероятния глас.

Хвали снахата, че е почтена и е доста грижовна, както и цялото й семейство е грижовно.

На колене

Лоренцо и Мария се познават от дребни деца. Къщите им в Етрополе са доста близо една до друга. Израснали са дружно. Сега са били дружно в Дубай, където се включили към Софи Маринова и други звезди от родния шоубизнес. Там създали и частно сафари в пустинята, а огромната новина пристигнала, когато Лоренцо паднал на колене и изискал от Мария да му пристане. След нейното единодушие Софка споделила, че всичко би трябвало да си стане и по разпоредбите.

Щастие

Самата женитба най-вероятно ще е през март следващата година. " Лоренцо е благополучен, желае семейство, желае да твори, желае огромна и обилна женитба “, съобщи пред " Телеграф “ и пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев. Той е сигурен, че младият мъж в този момент е доста повече подготвен да навлезе в шоубизнеса. Допълва: " Софка му стяга юздите на Лоренцо от време на време, само че и го оставя да си поживее. Но сама си го споделя: " Той в случай че не го опита всичко в този момент, като се ожени ли, да ми тормози снахата “!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР