Софи Маринова има един син, който обаче й носи ядове

...
Софи Маринова има един син, който обаче й носи ядове
Коментари Харесай

Кога отсвири сватбата, кога забърса нова: Няма да повярвате каква мацка върза на Лоренцо!

Софи Маринова има един наследник, който обаче й носи кахъри за трима. Знаем за проблемите на Лоренцо с дрогата, държанието, високите скорости, а се оказа и лекомислен в любовта. Той към този момент беше възнамерявал женитба с годеницата си Мария, с която бяха дружно от възпитаници, само че в последния миг размишления и я паряса. И сватбата, и годеницата...

Всички взеха решение, че му е още рано и желае да си поживее свободно, само че ето, че момъкът си докара нова младоженка. И очевидно работата е сериозна, тъй като я показа и на Софка.

Нямате концепция обаче какво е момичето и се питаме какво видя тя в Лоренцо?! Приятелката му се споделя Катерина и е студентка в Националната художествена академия, последна година. Този факт сащиса всички, тъй като разликата сред нея и софкиния наследник е голяма. Та Лоренцо едвам избута междинното си обучение...

Катето е симпатяга, с дълга светла коса и по нея не личат някакви забележими корекции, с изключение на може би хиалурон в устните. Софито твърди, че я харесва и й имаме вяра, а и тя би харесала всяка, стига да успее да озапти и вразуми ненапълно разюздания й синковец.

Маринова отпътува да пее в Лондон и със себе си ще вземе, както Лоренцо, по този начин и гаджето му. А мнозина към този момент шушукат, че Катеринка се е хванала с него, поради парите и славата на Софито.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Лоренцо Софи Маринова Мария сватба Катерина Софка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР