Софи Маринова и синът й Лоренцо увесиха тежки ланци от

...
Софи Маринова и синът й Лоренцо увесиха тежки ланци от
Коментари Харесай

Софка и Лоренцо с тежки ланци по участия

Софи Маринова и синът й Лоренцо увесиха тежки ланци от злато на участията си. Изпълнителката все по-често излиза на сцена дружно със сина си, а двамата очевидно са се уговорили да залагат и на подобен стайлинг, научи HotArena .

Софи очевидно е водена от концепцията, че „ кефа цена няма ” и самоуверено залага на скъпи златни верижки и медальони, за които се счита, че костват няколко хилядарки. Лоренцо не е доста по-скромен, само че въпреки всичко, за разлика от майка си не носи толкоз солидни бижута.

За сметка на това неговият ланец приключва със златен микрофон.

По сходство на майка си и младежът се е нашарил с татуировки. Той даже има автомат на ръката си, написа „ България през днешния ден ”.


Покупката на златни украшения не е проблем за фамилията, защото Софка има солидни доходи в последно време. Певицата е една от най-търсените чалгарки и постоянно я канят да гостува в разнообразни нощни заведения.

Изпълнителката взима хонорар от няколко хиляди лв., само че получава приходи и по друга линия. На последните й участия се вижда, че в ръката си Софи стиска банкноти от 50 и 100 лв., освен това цяла пачка.

И по всичко проличава, че това са единствено дребна част от бакшишите, които прибира певицата, с цел да пее на ухо на гостите.

На участията на звездата обаче все по-рядко се появява брачният партньор й Гринго. П о-рано той я следваше непроменяемо, само че след сватбата очевидно е решил, че няма потребност да я варди неразделно.

„ Откакто се ожениха евентуално не я ревнува толкоз доста. И се е поуспокоил, че Софи е вярна жена. А щом Лоренцо е с нея, не се тревожи, че нещо може да й се случи.

Той към този момент е огромно момче и може да я брани ”, разясняват близки на известната двойка, която встъпи в цивилен брак по-рано тази година.

Двамата толкоз се обичат, че си направиха татуировки с буквите на половинката си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР