Софи Маринова и съпругът ѝ Гринго вдигнаха трето парти за

...
Софи Маринова и съпругът ѝ Гринго вдигнаха трето парти за
Коментари Харесай

Първи снимки от сватбата на Софи Маринова

Софи Маринова и брачният партньор ѝ Гринго подвигнаха трето празненство за сватбата си.

В началото на февруари двамата подписаха пред родственици и близки другари в ритуалната зала на бул. "Витоша ". Кумове бяха Преслава и приятелят ѝ Павел. На сватбата участва и синът на певицата - Лоренцо. Софи Маринова избра рокля от София Борисова. Дизайнерката бе измежду шаферките дружно с фамозната носителка на купата "Мисис баба " Дони Василева и кметицата на Владая Таня Иванова.

По-миналата седмица шаферките на фолк певицата проведоха изненадващо за нея моминско празненство. Дамите обиколиха нощна София в екстравагантна бяла лимузина и си направиха няколко фотосесии. Накрая подвигнаха ваучър в хотел. Младоженецът Гринго пристигна финален, с цел да води Софи в особено подготвен за двамата апартамент.

В неделя те подвигнаха и ваучър във връзка сватбата, на който поканиха повече другари и сътрудниците на Маринова. Под звуците на духов оркестър младоженецът отиде да вземе кумовете Преслава и Павел от домът им, още веднъж с бяла лимузина. Тримата трябваше да изплатят булката Софи, грижливо защитавана от своите шаферки, писа life.dir.bg.

Следващата спирка по пътя към олтара бе дворецът "Врана ", където сватбарите стопираха за фотосесия. Гостите поздравиха младоженците и кумовете, минавайки по червен килим. Софи и Гринго още веднъж си споделиха "да " и дружно с кумовете пуснаха бели гълъби, знак на святост и ново взаимно начало.

Щастливата младоженка грееше в сантиментална, обемна рокля в цвят off white с дълъг шлейф от шаферката София Борисова. Тоалетът е обшит в долната част с голям брой копринени цветя, комбинирани с изящни листа от гальовен тюл. Повече от 2 месеца лиши направата на сватбената рокля, обсипана с изкрящи кристали Swarovski. Над 700 разнообразни по величина цветя разцъфват върху нея, а 4 метровия воал е обшит с хиляди кристали и мъниста. Дизайнерката създаде и роклите на шаферките и на кумата Преслава. Снимки вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР