Софи Маринова е направила неуспешен опит да реши поредните проблеми

...
Софи Маринова е направила неуспешен опит да реши поредните проблеми
Коментари Харесай

Софи Маринова предложила солиден подкуп на полицай заради Гринго

Софи Маринова е направила несполучлив опит да реши следващите проблеми с управляващите, застигнали проблематичния ѝ мъж Тодор Давидов – Гринго. Преди близо седмица мургавият бабанка още веднъж се озова в ареста, откакто преби граждански служител на реда в дискотека в Студентски град по време на присъединяване на Софи Маринова, написа Флагман.

Гринго към този момент е обвиняем за безчинство и нанасяне на лека телесна щета, а при започване на седмицата магистратите от Софийския областен съд го оставиха за непрекъснато под домакински арест поради престъпното му минало. Гринго рискува да влезе в пандиза за 2 години, в случай че бъде приет за отговорен и съдиите решат, че е рисков за обществото.

Екшънът с айтоския мачо се е състоял на 29 април към 2 часа след среднощ в дискотеката на Константин в Студентски град, където Софи Маринова имала присъединяване. Малко откакто излязла на сцената, известната изпълнителка била упорито подканена от подпийнал клиент да се снима с него.

Според показанията на ромката, дадени пред криминалистите, натрапникът я дръпнал няколко пъти за ръката, до момента в който тя извисявала глас, с цел да я принуди да си създадат обща фотография. Вбесен, че задяват обичаната му и пречат на музикалната ѝ изява, Гринго нападнал екзалтирания почитател с юмруци и ритници. Според изказванията на десетки очевидци в резултат на побоя потърпевшият си глътнал езика и бил избавен единствено с помощта на бързата реакция на купонясващ в дискотеката доктор, който оказал незабавно първа помощ.

Гринго бил задържан още същата нощ пред дискотеката. Мнозина си изясняват бързата реакция на полицията с обстоятелството, че пребитият от Гринго е чиновник на Министерство на вътрешните работи. Мъжът бил в компанията на още няколко цивилни служители на реда, които чествали рождения ден на собствен другар.

Ден след мелето, сътворено от Гринго, Софи Маринова съумяла да се свърже посредством медиатор с потърпевшия, с цел да го помоли да отдръпна жалбата си. Софка предложила 10 000 лв. „ кръвнина “ на ченгето за породените контузии, само че пребият служител на реда отказал да одобри извиненията и да промени показанията си, които уличават Гринго като агресор.

Това напълно не е първият конфликт на Тодор Давидов със закона. През 2017 година даже влезе в пандиза за 10 месеца за изнудване. Мачото бе закопчан след опит да прибере със закани 50 000 лв. от айтоския търговец Асен Атанасов – Ариф, който бил заплашван по телефона, че в случай че не даде парите, ще очистят него и фамилията му, написа Уиекнд.

Първоначално Ариф пренебрегнал заканите, само че сезирал полицията, откакто някой стрелял с револвер по къщата му. След като бе задържан за изнудване, Гринго избра да се признае за отговорен и да подписа съглашение с прокуратурата. Миналото лято Тодор Давидов още веднъж се озова в ареста за денонощие, откакто бе задържан в дома на родителите си в Айтос по съмнение, че е част от баннда телефонни измамници и че има противозаконен револвер. До обвиняване обаче не се стигна заради липса на доказателства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР