Софи Маринова е известна с много неща - безспорни гласови

...
Софи Маринова е известна с много неща - безспорни гласови
Коментари Харесай

Софи Маринова откровена за майчината ревност и има ли Лоренцо вечерен час

Софи Маринова е известна с доста неща - безспорни гласови данни, положително възприятие за комизъм, артистичност, само че също с това, че е доста добра и грижовна майка. 

Певицата обаче признава, че като всяка друга майка, по този начин и тя има лека ревнивост към детето си Лоренцо. Макар към този момент огромен и поел по своя път, Маринова не скри, че малко ревнува, когато Лоренцо води гаджета у дома. Това е по този начин, тъй като желае да защищити сина си от разочарования, което обаче е съвсем невероятно.

Виж още:

Самата тя въпреки всичко не е от майките, които наблюдават изкъсо всичко, което се случва в персоналния живот на детето си, като показа пред " На кафе ", че Лоренцо няма вечерен час. " Никога не съм забранявала на Лоренцо да прави това, което му харесва. Той е доста добре учтив и има почит от мен ", споделя гласовитата певица, която сега е за повторно участник в " Като две капки вода ".

Софи въпреки всичко сподели, че държи да знае къде е Лоренцо и му звъни по телефона, с цел да бъде спокойна, като всяка друга майка, само че въпреки всичко не го задушава. Признава обаче, че при девойките в тази възраст (17-18), родителите би трябвало да обръщат двойно повече внимание и да ги пазят повече.

Звездата показа също, че е огромен фен на цветята и доста се радва, когато има мотив, да ѝ подаряват първо тях, а чак по-късно, в случай че има, да бъде материалното. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/lorenzo__music/  

https://www.facebook.com/sofimarinovaoofficial/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР