СОФ Кънект, операторът на летище София, обяви новите дестинации, до

...
СОФ Кънект, операторът на летище София, обяви новите дестинации, до
Коментари Харесай

От Рига до Газипаша: Новите дестинации от летище София за лято 2024

СОФ Кънект, операторът на летище София, разгласи новите дестинации, до които ще можем да летим от столичната аерогара след старта на лятното разписание, което влиза в действие от 31 март.

За първи път от летище София ще има директни полети до Рига . Авиокомпания Air Baltic ще стартира да лети до столицата на Латвия на 2 май. Полетите са три пъти в седмицата - вторник, четвъртък и събота.

От 3 юни още една нова самолетна компания Norwegian Air International стартира да лети от София. Тя ще извършва полети до столицата на Финландия - Хелзинки два пъти в седмицата - понеделник и петък.
 Летище Бургас възобновява полетите на Ryanair и Wizz Air: Кои ще са водещите дестинации?
Летище Бургас възобновява полетите на Ryanair и Wizz Air: Кои ще са водещите дестинации?

Аерогарата в Бургас ще посреща пасажери с възобновена настилката на пистата и светосистема

От 1 юни до 28 септември Ryanair ще извършва постоянни полети до известния гръцкия остров Скиатос . Те ще бъдат всяка неделя. Редовните полети превозвачът ще извършва и до Бристол всяка сряда и неделя.

И това лято от летище София ще оперират огромен брой чартърни полети до известни дестинации като Анталия, Бодрум, Невшехир, Кайро, Хургада, Шарм ел Шейх, Катания, Олбия, Джерба, Санторини, Енфида и други Интересно ново предложение е и турския курорт Газипаша .

През летните месеци тази година oт летище София ще има полети до 78 постоянни и 28 чартърни дестинации, които ще се извършват от над 30 постоянни и чартърни самолетни компании, обобщиха от СОФ Кънект. И обясниха, че доста от тях са възнамерявали нарастване на броя на полетите от летище София до към този момент съществуващи дестинации.
 Дестинациите на летище София: Топ 10 на страни, градове и аерогари
Тел Авив изпреварва Варна и Мюнхен: Кои са 10-те най-посещавани дестинации от летище София?

Нова подробна статистика демонстрира забавни тенденции
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР