Соевото мляко се произвежда от соя и е една от

...
Соевото мляко се произвежда от соя и е една от
Коментари Харесай

Ползите от соево мляко

Соевото мляко се създава от соя и е една от питателните питиета. По-специално соята е богата на протеини, фибри, незаменими мастни киселини, минерали и витамини. Тези хранителни субстанции, обезпечават сила и поддържат тялото да действа оптимално. Те са основно за кожата и здравето.
1. Хидратация на кожата
Едно от най-хубавите преимущества на соевото мляко е хидратацията на кожата. Проучванията демонстрират, че пиенето на соево мляко поддържа хидратацията на кожата. Овлажнителите, съдържащи екстракти от соево мляко, вършат кожата еластична и мека на досег и я поддържат хидратирана за дълго време.
2. Средство срещу стареене
Соевото мляко е от значително значение за повишение равнищата на колаген в организма. Колагенът, протеин, естествено създаден в епидермиса, понижава с възрастта. Тъй като колагенът е виновен за еластичността на кожата, дамите допълват незадоволителните равнища на естествено творби колаген с кремове. Можете да си извършите личен крем и вкъщи. Достатъчно е да нанесете соево мляко, върху лицето си за 15 минути и да изплакнете лицето си с хладка вода.
3. Ефективно ексфолиране
Ако наоколо имате соево мляко, може да предположите, че мъртвите кожни кафези ще бъдат отмити. Може да извършите маска за лице, която съдържа захар, соево мляко и зехтин. Захарните гранули ще изхвърлят мръсотията и ще ви оказват помощ при премахването на мъртвите кожни кафези. Може да употребявате крем, съдържащ екстракти от соево мляко.
4. Защитете кожата си от UV лъчи
Защитата на кожата от UV увреждане е едно от най-хубавите преимущества на соевото мляко. Локалното приложение на кремове и овлажнители, съдържащи екстракти от соево мляко, могат да подтиснат рисковете за епидермиса или развиването на рак на кожата, породен по-специално ултравиолетово излъчване. Наред с това може да се понижи възпалението, както и да се спре увреждането на кожата.
5. Борба с акнето
Няколко изследвания демонстрират, че съществува връзка сред акнето и млякото. Консумирането на млечни артикули може да аргументи акне. Млечните артикули могат да влошат положението на кожата. Ето за какво се предлага да се заместят млечните артикули. По-специално, соевото мляко може да се употребява вместо краве мляко.
Следва продължение…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР