Сочната клюка носи, че тя и мъжът ѝ са разделени.

...
Сочната клюка носи, че тя и мъжът ѝ са разделени.
Коментари Харесай

Ася Капчикова натирена от мъжа си?

Сочната клевета носи, че тя и мъжът ѝ са разграничени. Богаташът, на който роди три деца, я натирил назад в родния ѝ град. Така сега Ася се подвизавала в Девин, а общите им наследници останали при татко си. Таткото не давал и дума да се издума да отидат при нея и бил наел цялостен боеприпас бавачки, които да се грижат за тях. Капчикова освен останала надалеч от децата си, само че и се прибрала при майка си с празни джобове.

Не се знае каква е повода за сходна скорострелна разлъка. Запознати настояват, че предприемачът имал много пикантен манталитет и като нищо можело и нещо дребно да го извади отвън кожата му. Тайнственият мъж бил ресторантьор над 50-те и предпочитал да не става прочут около профилите на жена си в обществените мрежи. Затова и Ася Капчикова не го показвала изобщо, камо ли да приказва за него. И откакто небрежно роди три деца от него, си живеела като принцеса.

Неочакваната разлъка изненада интернет фанатиците. Любопитните гадят какво е отключило сходен процес на събитията, с цел да се реалокира тя при майка си, освен това без деца и без пари. Красавицата се изгуби от публичното внимание преди няколко години и единствено случайно качва фотоси в обществените мрежи.

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР