Сочи победи Краснодар с 2:0 в мач от 22-ия кръг

...
Сочи победи Краснодар с 2:0 в мач от 22-ия кръг
Коментари Харесай

Сочи победи Краснодар и увеличи преднината на Зенит на върха

Сочи победи Краснодар с 2:0 в мач от 22-ия кръг на съветската Премиер лига. Този резултат е неочакван и на процедура усили преднината на водача Зенит на 9 точки. Краснодар е на втора позиция с 41 точки, само че през днешния ден може да бъде застигнат, или от Ростов, или от Локомотив (Москва), които ще играят от 18:00 часа.
 Зрелище в Русия, Зенит разруши тима на Хичо със 7:1
Зрелище в Русия, Зенит разруши тима на Хичо със 7:1

Лидерът в шампионата с елементарен триумф над Урал

Александър Кокорин вкара първия гол и беше в основата на втория. Краснодар игра неузнаваемо едва през първото полувреме, а през второто пропусна няколко чисти положения. В края Андрей Мостовой, оформи крайния резултат.

Сочи радикално се преобрази след зимната пауза. Привличането на Кокорин направи отбора доста по-опасен в офанзива и като доказателство пристигнаха двете следващи победи (2:0 против Урал и 5:1 против Оренбург), които измъкнаха новаците от дъното. В момента Сочи е на 11-о място с 24 точки, само че е единствено с 4 точки повече от последния Ахмат (Грозни).

Краснодар беше другият тим с два триумфа напролет. " Биковете " се оправиха без да позволен гол с Уфа и Спартак (Москва).

За страдание и съветското състезание най-вероятно ще спре след този кръг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР