Соченият за "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо е изчезнал от София

...
Соченият за "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо е изчезнал от София
Коментари Харесай

КЪДЕ Е БРЕНДО?! След присъдата от 20 години затвор в Италия Евелин Банев се изпари! Говори се, че бил в...

Соченият за "кокаинов крал " Евелин Банев-Брендо е липсващ от София и никой не знае къде е. Според мълвата той не се намирал на известния му за управляващите адрес, откъдето само може да бъде свикан, написа Флагман.

Слуховете, че Брендо е избягал от страната сходно на дупнишките мафиоти Братя Галви и други кримигерои, се разнесоха незабавно откакто се разбра, че съдът в Рим е удостоверил присъдата му за наркотрафик от 20 години от Апелативния съд в Милано.

Местонахождението на посочения за кокаинов крал не е известно на италианския юрист на Банев, макар че той има възбрана да напуща България.

Италия не е единствената страна, която търси Банев да го тикне зад решетките. На 21 юни Брендо получи и присъда в Румъния за трафик на кокаин. Апелативният съд в Букурещ му даде 10 години и шест месеца затвор по обвиняване, че е внесъл над 51 кг от опиата през април 2012 година.

Все още обаче в Италия не са разгласили правосъдното решение за пандиза на Брендо, а магистратите от Милано, осъдили Брендо, могат да изискат ефикасното осъществяване на присъдата. Колко време ще отнеме процедурата не се знае. Понякога това става за към две седмици, от време на време лишава месеци. Дотогава Банев няма публично влезнала в действие дефинитивна присъда в Италия и тамошните управляващи не могат да желаят от България да им го съобщи.

Евелин Банев, някогашната му брачна половинка Моника Добринова, сестра й Десислава Дишлиева и доведеният брат на Брендо - Симо Карайчев, са подсъдими за пране на близо 21 млн. лева от трафик на дрога към този момент съвсем 6 години в България.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР