Соченият от мнозина за най-гениален футболист в историята Диего Марадона

...
Соченият от мнозина за най-гениален футболист в историята Диего Марадона
Коментари Харесай

Марадона: Меси не е най-велик, той дори не пее химна, друг е №1 за всички времена

Соченият от мнозина за най-гениален футболист в историята Диего Марадона даде своя отговор на безконечния въпрос кой е №1 за всички времена.

" Мисля, че най-хубавият беше Ди Стефано. Той беше по-добър от всеки различен, даже от мен ", разяснява Марадона пред TyC Sport.

" Пеле не искаше да признае гения на Ди Стефано. Приятелите на Пеле измислиха един трофей особено за него, определяйки го за жива легенда. А аз победих Пеле даже в Рио де Жанейро в конкуренцията за най-хубав в историята. "

" Най-големите, с които съм си разменял фланелки са Гулит и ван Бастен, когато те бяха в Милан. Най-добре се разбирах на терена с Карека в Наполи. "

" Считам, че в случай че играех през днешния ден щях да имам много Златни топки. Но това, което Меси прави, е извънредно. Никога не бих желал да се изправя против него. Момчето си идва вкъщи, играе футбол, не пее химна и споделя, че е каталунец. Аз не го подлагам на критика. "

" Преди години му давах препоръки по какъв начин да слага крайници си по отношение на топката при директни свободни удари, само че останалото си зависи от него, от гения му. А той има доста гений ", добави Марадона, представен от gol.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР