Сочените за най-върли русофили, а някои от тях - и

...
Сочените за най-върли русофили, а някои от тях - и
Коментари Харесай

ПЪЛЕН АБСУРД: Протежетата на Митрофанова бранят с палатков лагер МОЧА

Сочените за най-върли русофили, а някои от тях - и финансирани непосредствено от Кремъл, деятели на събраната от отломките на Българска социалистическа партия групировка " Левицата! " спретнаха следващ цирк като поклон пред посланичката на РФ у нас Елеонора Митрофанова. И разпънаха палатков лагер на пъпа на София - в Княжеската градина, с цел да бранят паметника на руската войска от пренасяне.

Разбира се, първа там цъфна Мая Манолова, дружно с останалите деятели, като заявява отбрана на МОЧА и стон за " преустановяване на войната против историческото завещание и паметниците ". 

Плътно до нея застана основният редактор на посочения за гара-разпределителна за рублите от Кремъл към родни публицисти уебсайт " Поглед.инфо " Румен Петков. По-известният му съименник, постоянно ходещ на килимчето при Митрофанова - водачът на АБВ, не бе видян да разпъва палатки. 



Съдбата на МОЧА зависи от кметицата Йорданка Фандъкова, откакто кабинетът на Николай Денков развърза ръцете на регионалния шеф на София Вяра Тодева за смяна на собствеността на композицията. 

Снимки: Агнес Методиева 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР