Сочената във всички родни класации за най-богатата българка у нас

...
Сочената във всички родни класации за най-богатата българка у нас
Коментари Харесай

НОВО 20! Цветелина Бориславова ходи с болонката си на работа

Сочената във всички родни ранглисти за най-богатата българка у нас – банкерката Цветелина Бориславова, е неразделна със своята домашна фаворитка. Бившата половинка на премиера Бойко Борисов е толкоз привързана към своята бяла болонка, че върви с нея на работа. Където и да се появи със своята къдрава четирилапа другарка, Бориславова провокира същински възторг.

Преди няколко дни фотографите на "Уикенд " видяха шефката на управителния съвет на Българо-американската кредитна банка да се запътва към входа на офиса си на ул. „ Славянска” с дамско дипломатическо куфарче в ръка.

Обикновено Бориславова носи дребното кученце на ръце, само че този път бе пуснала болонката да щъка свободно пред нея. Когато елегантно облечената банкерка приближи входа на постройката, мъникът изчака стопанката му да влезе първа. Чак тогава притича след нея около защитата, която се оказа жена. Надписът на лявото й рамо „ ВИП секюрити” издаваше, че русата дама не е просто гард на бизнес постройката, а персонален телоохранител на Цветелина.

Преди време бялото й кученце се оказа огромната атракция на откриването на клон на Българо-американската банка в Града под тепетата. След събитието нежната брюнетка даде тил на протокола и прекара по-голямата част от лъскавия коктейл в компанията на най-верния си приятел и пазач – кученцето. То не се отдели нито за момент от известната си господарка и стана звездата на вечерта. Болонката без капка срам се качи на масата и подяде стопанката си. Присъстващи на събитието споделиха, че четириногият сладур е опитал от синьото сирене, хапките с черен хайвер, бял амур и други вкусотийки от угощението, планувано за Бориславова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР