Собственници и живущи в с.Доброглед и вилната зона на с.Доброглед

...
Собственници и живущи в с.Доброглед и вилната зона на с.Доброглед
Коментари Харесай

Жители на Доброглед канят кмета на Аксаково пред храма си заради липсващ водопровод

Собственници и живущи в с.Доброглед и вилната зона на с.Доброглед м-т Доброгледски лозя оповестиха, че ще се съберат живущите на 19.2.2023 пред черква " Свето Успение Богородично " и ще чакат там да се срещнат с кмета на Аксаково Атанас Стоилов.

Причината е, че от година в селото има или по-скоро липсва тръбопровод и това основава проблеми на жителите му. Това изясни Мирослав Пенев, който е един от тях. По негови думи, липсва каквато и да е самодейност от страна на община Аксаково да се решат проблемите.

„ Последните години се дават хиляди левове за сондажи и кладенци, от които се облагодетелстват частни компании, вместо да се насочи този запас към по непрестанно решение, а точно създаване на водопроводна мрежа. Смятаме за извънредно мъчно през 2023 година да се живее без водопроводна мрежа. Варна е третият максимален град в България, а през 2023 година да има обитаеми места на гранцита на града без тръбопровод, е в действителност извънредно обезкуражаващо ”, написа в писмо до „ Петел ” Пенев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР