Собственият ви капитал е точно това, което звучи – частта

...
Собственият ви капитал е точно това, което звучи – частта
Коментари Харесай

4 начина, по които заемането на собствен капитал може да ви помогне сега

Собственият ви капитал е тъкмо това, което звучи – частта от вашия дом, която притежавате изцяло, за разлика от частта, притежавана от вашия ипотечен заемодател. Изграждането на личен капитал е значима причина, заради която доста хора избират да имат дома си, вместо да го наемат – недвижимите парцели са склонни да нарастват с времето, тъй че заплащането на пари в ипотеката ви в действителност може да докара до увеличение на чистата ви стойност в дълготраен проект.

< p> Друга изгода от личния капитал е, че можете да вземете заем против него – макар че би трябвало да отговаряте на някои условия. За да вземете заем против личния си капитал, нормално би трябвало да притежавате най-малко 15-20% от вкъщи си, което значи, че новите притежатели евентуално към момента няма да дават отговор на условията.

Ако Ако сте притежател на жилище, може би се чудите по какъв начин можете да накарате заемите да работят за вас. По-долу ще разгледаме по какъв начин заемът за личен капитал или кредитната линия за личен капитал (HELOC) може да ви бъде от изгода в този момент.

Научете повече за това по какъв начин заемът за личен капитал може да ви помогне тук през днешния ден.

Как заемът за личен капитал може да ви бъде от изгода в този момент

Има няколко метода, по които можете да употребявате заем за личен капитал или HELOC, с цел да облагодетелствате финансовото си положение. Ето няколко, които би трябвало да имате поради:

Извършване на ремонт на жилище

Много хора употребяват жилищен заем или HELOC, с цел да платят ремонта на дома. Това може да значи всичко - от замяна на развалена пещ до осъществяване на ремонт на баня или кухня. Извършването на ремонт или реорганизация на вашия дом може да усили цената му, което значи, че когато пристигна моментът за продажба, можете да получите повече пари – и може би да употребявате част от тях, с цел да изплатите HELOC или самия заем за личен капитал.

< p> Просто се уверете, че работата, която вършите, ще усили цената на вашия дом повече от общата сума, която ще би трябвало да върнете като главница и рента. В противоположен случай щеше да е по-добре да не вземете заема през цялото време.

Започнете да търсите заем за личен капитал онлайн в този момент.

Консолидиране на дълга ви

Заемът за личен капитал или HELOC може да се употребява за взимане на съществуващи задължения и слагането на всички в един заем. Да кажем, да вземем за пример, че имате $5000 дълг по кредитна карта, $10 000 остават по заема за кола и $4000 остават студентски заеми. Бихте могли да вземете 19 000 Щатски долар заем за личен капитал, да изплатите всичките си съществуващи задължения и да извършите едно заплащане към заемодателя за личен капитал, до момента в който не изплатите всичко.

По този метод можете също по този начин да спестявате пари, като плащате по-нисък лихвен %, в сравнение с сте имали по другите си задължения. Отново, уверете се, че сте си написали домашното и сравнете %, който ще получите по вашия жилищен заем. Не желаете в последна сметка да плащате повече рента, в сравнение с бихте платили с първичните си заеми.

Помощ при незабавни случаи

Заем за личен капитал или HELOC може да се употребява за покриване общо взето всеки зародил незабавен разход. Това може да е незабавна здравна помощ, ненадейно нужен ремонт на кола или грижа за болен член на фамилията.

Това е друга обстановка, в която желаете да сте сигурни, че не отхапвате повече, в сравнение с можете да сдъвчете. Не поемайте задължения, които няма да можете да си позволите да върнете, което може да ви сложи в по-лоша обстановка от тази, в която сте почнали. 

Плащане на бизнес разноски

Ако мечтаете да бъдете бизнесмен, най-големият проблем може да бъде приемането на първични пари, с цел да започнете. Ако нямате евентуални благодетели, можете да получите малко пари от HELOC или заем за личен капитал, с цел да финансирате бизнеса. Най-добрата процедура тук евентуално е да вземете заема и да го поставите в разплащателна сметка за вашия бизнес.

Важно е да запомните, че доста дребни компании се провалят, тъй че направете дължимата си инспекция, преди да вземете заем против личния си капитал, с цел да финансирайте вашите. Ако обаче смятате, че това е добра концепция, потреблението на вашия личен капитал, с цел да получите малко пари, с цел да започнете, може да бъде потребна концепция. стават все по-популярна алтернатива за доста американци. Може да се употребява за безчет аргументи, в това число заплащане на бизнес разноски, консолидиране на дълг или ремонт на дома. Просто се уверете, че имате проект за погашение на заема, защото вашият дом е поръчителство в тези случаи. Ако не можете да извършите изплащането, може да се окажете в по-лошо състояние, в сравнение с в случай че сте употребявали друга форма на заем. Научете повече за вариантите за личен капитал тук в този момент.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР