Собственият профил в Instagram с вече близо пет милиона последователи,

...
Собственият профил в Instagram с вече близо пет милиона последователи,
Коментари Харесай

Тайните послания на Меган Маркъл

Собственият профил в Instagram с към този момент близо пет милиона почитатели, е следващото огромно достижение на принц Хари и Меган Маркъл . Публикациите в него може да са единствено 12, само че почитателите на херцога и херцогинята на Съсекс незабавно съумяха да открият прикрито обръщение в думите, съпътстващи фотосите на двамата.

Според редица мнения в обществените мрежи, не различен, а самата Меган написа постовете в Instagram . Повод за тези съмнения стана преди всичко фактът, че доста думи са изписани с американски, а не с английски правопис. Освен това, тук-там са употребявани и емотиконки, които не са нормални за кралските изявления.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Апр 5, 2019 в 8:17 PDT

Меган е много умела в красивото писане на ръка, тъй като е експерт по краснопис. Но и в изявленията в Instagram си проличава усърдие за оформяне на абзаците по този начин, че да бъдат с идентична дължина и грижливо структурирани.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Апр 15, 2019 в 6:51 PDT

Няма по какъв начин да пропуснем да подчертаем, че и много преди Маркъл да стане херцогиня, тя се подвизаваше и като блогър и информираше своите почитатели за протичащото се в живота й точно през обществените мрежи. Затова е пределно наясно по какъв начин вярно да влияе , даже в този момент онлайн деянията й да подлежат на известни рестрикции, написа Vanity Fair.
 Меган Маркъл, принц Хари, първото им дете и кой ще се грижи за него
Кой ще се грижи за бебето на Хари и Меган

Херцогинята отново сподели темперамент

Единственото, което ни остава, е да чакаме Меган персонално да ни заяви в Instagram за раждането на първия си правоприемник , което би трябвало да стане до броени дни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР