Собственият магазин за приложения на Huawei – AppGallery, продължава да

...
Собственият магазин за приложения на Huawei – AppGallery, продължава да
Коментари Харесай

Приложенията DSK Smart и DSK mToken вече са налични в Huawei AppGallery

Собственият магазин за приложения на Huawei – AppGallery, продължава да се обогатява с световни и местни приложения. Обратната връзка от почитателите на марката през 2020 година сподели, че банковите и финансовите приложения са топ приоритет на българските консуматори. С грижа за тях, Huawei и Банка ДСК са щастливи да разгласят, че приложенията DSK Smart и DSK mToken към този момент са налични в Huawei AppGallery и цялостната им функционалност е налична за всички притежатели на Huawei устройства, в това число най-новите модели от сериите P40, Mate 30, Mate 40, Y5p, Y6p и P smart 2021.
Всички клиенти на Банка ДСК със смарт телефони Huawei могат да си конфигурират новите версии на мобилното банкиране DSK Smart и на софтуерния токън за потвърждаване на преводи към трети лица – DSK mToken
С актуализирания DSK Smart те ще могат да употребяват и най-новата услуга на банката за превод по мобилен номер, а новата версия на DSK mToken към този момент поддържа пуш известия за потвърждаване на подредени преводи през DSK Smart или през ДСК Директ – електронното банкиране на Банка ДСК.
С новата услуга на DSK Smart за превод по мобилен номер изпращането на средства става за секунди и единствено с няколко докосвания на екрана
Наредените през нея преводи са освободени от такси за интервал от една година (до 31 януари 2022). За още по-голямо улеснение, потребителите могат да основат свои описи с доверени получатели, прехвърлянията към които не изискват в допълнение удостоверение. Преводите по мобилен номер до 100 лева се удостоверяват единствено с парола/ПИН/биометрия. Освен това, в случай че желаят да тестват преводите по мобилен номер с някой собствен другар, клиентите на Банка ДСК към този момент могат да му пратят покана през Viber, Messenger, както и други приложения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР