Собственият дом е мечта за милиони хора, които живеят под

...
Собственият дом е мечта за милиони хора, които живеят под
Коментари Харесай

Мишо Шамара се похвали, че е собственик на нов дом в Щатите

Собственият дом е фантазия за милиони хора, които живеят чартърен или при родителите си. Факт е, че в наши дни сходна инвестиция е за цялостен живот, само че изисква сериозен капитал и добре платена работа, в случай че ще се изплаща жилището. Така или другояче не над това ще се съсредоточим, а върху един прочут и паметен български рапър, който се похвали във Facebook с нова и огромна облага.

Мишо Шамара, който от осем години живее в Съединени американски щати, се похвали пред почитатели и близки, че е горделив притежател на нов дом. Къщата се намира в Илинойс, споделя самият рапър. 

Виж още:

" Рап остарял дека ти е къщата? Ми в лейк Цюрих Илинойс хехе. Да ни е честита и със здраве да си я носим хахаха ", написа Мишо в формалния си профил във Facebook. Известният варненец е сбъднал още една своя фантазия, закупувайки този дом, а десетки негови другари и почитатели го поздравяват в мненията. Някои от тях желаят фотоси на къщата, само че на този стадий Big Sha, както е прочут още, не е споделил фрагменти от новия дом. 

Мишо и фамилията му отпътуваха в Щатите преди съвсем 8 години, като към този момент изцяло са се открили там - рапърът и жена му работят, а децата им учат и към този момент приказват британски език. Синът на Мишо настойчиво върви по стъпките му и рапира като се подвизава под псевдонима Лил Ша. Дъщеря му пък е огромна фенка на синхронното плуване и печели надпревари с заниманието си, написа " Телеграф ".

Виж още:

Около Covid-19 обстановката Мишо показа при започване на годината пред " На Кафе ", че чака ситуацията малко да се успокои след 20 януари точно по отношение на изборите там, само че и подсети на всички - дано носим маски и да пазим себе си и ближните. Въпреки че 2020 година беше тежка и с доста рестрикции, ограничавания и рискове, Шамара призна, че неговото потомство е живяло и в много по-тежки времена, визирайки 90-те години в България.

Към момента Шамара се занимава напълно с музика. В дома си има студио, в което записват доста хора, с които работи. Той съответно остава зад микрофона за момента и оказва помощ на млади реализатори освен в студиото, само че и при фотоси на клипове. 

Виж още:

Изображение: https://www.facebook.com/bigshaofficial 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР