Собствениците, получили изключение, няма да трябва да оставят кучетата си,

...
Собствениците, получили изключение, няма да трябва да оставят кучетата си,
Коментари Харесай

Хиляди собственици на XL Bully, получили изключения, тъй като забраната се очертава

Собствениците, получили изключение, няма да би трябвало да оставят кучетата си, когато възбраната за породата влезе в действие идната година.

Онези, които не желаят да аплайват за освобождение, могат да изберат да бъдат евтаназирани и да аплайват за отплата за разноските. За да дават отговор на изискванията за освобождение, XL Bullies ще би трябвало да бъдат кастрирани и микрочипирани.

Говорител удостовери пред Sky News: „ [Повечето] заявки са сполучливи и по-голямата част от сполучливите претенденти получават своите документи за по-малко от седмица. “

Първото от поредност нови правила за породата би трябвало да влезе в действие след две седмици, което министър председателят Риши Сунак разгласи през септември след поредност от високи профилни офанзиви против възрастни и деца.

От 31 декември развъждането, рекламирането, продажбата, повторното настаняване и изоставянето на кучета ще станат противозаконни в Англия и Уелс, до момента в който кучета XL Bully към този момент няма да бъдат допускани на публични места, в случай че н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР