Собствениците на заведения за хранене с ПОС терминали от Fibank

...
Собствениците на заведения за хранене с ПОС терминали от Fibank
Коментари Харесай

ПОС терминалите на Fibank съчетават удобство и интересни функции

Собствениците на заведения за хранене с ПОС терминали от Fibank (Първа капиталова банка) към този момент могат да се възползват от функционалността за заплащане на бакшиш от техните клиенти.
Прочетете още
За задачата, при приемане на сметката, на устройството се появява опция за избор на % от сумата или избрана стойност, която клиентът може да остави като жест за обслужването си. Търговецът получава в своето извлечение за интервенцията информация за платената сума и оставения „ бакшиш “.

Плащането на бакшиши е една от новостите, които оферират ПОС устройствата от последно потомство на Fibank. Те употребяват операционна система Android, с която заплащанията с карта са бързи, сигурни и лесни. Отличават се с конкурентни цени, конфигурират се бързо от специалистите на ПИБ и одобряват всевъзможни заплащания - с магнитна лента, EMV чип и PIN, безконтактни и мобилни преводи.

ПОС терминалите от Първа капиталова банка са подобаващи за търговци с физически обекти, искащи да притеглят нови клиенти, които избират да заплащат с карта. С тях се икономисват и разноските, които търговецът би направил за внасяне и преброяване в банков офис.

Повече информация за предлаганите от банката решения за бизнеса в България, можете да откриете на уеб страницата на Fibank.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР