Собствениците на Wrexham Ryan Reynolds и Rob McElhenney са готови

...
Собствениците на Wrexham Ryan Reynolds и Rob McElhenney са готови
Коментари Харесай

Собствениците на Wrexham Ryan Reynolds и Rob McElhenney ще „освободят средства“ за трансфер през януари

Собствениците на Wrexham Ryan Reynolds и Rob McElhenney са подготвени да „ освободят средства “ за огромен трансфер през януари – защото те не престават да бъдат свързвани с сключване на нов нападател.

Последното име, за което се приказва, че ще се причисли към клуба, е Джак Мариот от Флийтууд Таун, който има осем гола в Лига 1 този сезон единствено в 19 мача. Флийтууд седи на дъното в Лига 1, наподобява, че ще се борят за изпадане - и евентуално не могат да си разрешат да изгубят своя голмайстор без заместител.

Но все пак се оповестява, че Рексам са подготвени да разпилян парите, с цел да придобият Marriott - който е вкарал 60 гола в Чемпиъншип и Лига 1 през последните осем сезона.

Рексам към този момент са вкара 54 гола в 27 мача от Втора лига, четвъртият най-голям резултат този сезон, с Пол Мълин и Елиът Лий измежду най-хубавите голмайстори в лигата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: „ Рексъм продава повече фланелки от Арсенал в Съединени американски щати! “ - Старлетката на " артилеристите " чартърен за живота в Уелс

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР