Собствениците на ЦСКА са инвестирали 4,5 милиона лева в стадион

...
Собствениците на ЦСКА са инвестирали 4,5 милиона лева в стадион
Коментари Харесай

Гриша Ганчев инвестирал 4,5 милиона лева в „Българска армия”

Собствениците на ЦСКА са вложили 4,5 милиона лв. в стадион " Българска войска " и клубната база в Панчарево. " Излели сме милиони в тези обекти и това може да се види от всеки. А въпросът: за какво някой служител не си е приключил работата и се пробва да си измие ръцете с нас, е отговор, който различен би трябвало да даде ", изясни мажоритарният притежател Гриша Ганчев пред " Банкеръ ".

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов сподели, че пред него стои голяма директория с актове за осъществените строителни работи, чиято стойност приближава 4,5 млн. лв.. В същото време по независещи от ЦСКА аргументи процедурите по прихващане на направените от клуба вложения не са били приключени.

" Безумно е да се твърди, че ние сме длъжници, като се има поради, че за целия период на контракта задължението на ЦСКА е да направи инвестиция от 400 хиляди лева за базата в Панчарево и 700 хиляди лева за стадион " Българска войска ". ЦСКА освен е преизпълнил неведнъж тази стратегия, само че в това време е изплащал и наеми на обектите, които клубът самичък препостроява ", настоя Трендафилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР