Собствениците на The Star Inn Pub в британския окръг Корнуол

...
Собствениците на The Star Inn Pub в британския окръг Корнуол
Коментари Харесай

Заведение се принуди да сложи електрическа ограда пред бара, за да има социална дистанция

Собствениците на The Star Inn Pub в английския окръг Корнуол инсталираха електрическа ограда пред бара. Подобни способи са нужни, с цел да се подсигурява, че посетителите поддържат обществена отдалеченост, написа локалният уебсайт Cornwall live, съобщи БГНЕС.
Според притежателите, това е нужна мярка: те са прекомерно изтощени, с цел да молят хората да не се тълпят към бара и да не се доближават прекалено много до барманите. Изданието отбелязва, че се пробвали да слагат предупредителни табели в кръчмата, само че това не се получило. Затова решили да принудят посетителите да съблюдават отдалеченост с по-строги ограничения.
" Преди това хората не държаха на обществена отдалеченост, те просто правеха каквото си желаят - тъй че трябваше да бъдат ориентирани. Това е за обща сигурност ", споделя Джони Макфадън, един от мениджърите в The Star Inn. Според него, по оградата не минава мощен ток. Двама гости обаче се оплакаха, че въпреки всичко са били ударени от ток.
Изданието отбелязва, че обява със фотографията на оградата във Фейсбук към този момент има няколкостотин лайкове, тя е споделена над 500 пъти. Потребителите на обществените мрежи пишат, че това е " най-хубавото, което са виждали в последно време ".
Още: " Сериозен спад на заболеваемостта от ковид като %, има и повече оздравели от инфектирани "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР